Om oss

Välkommen till en sida som uteslutande ska handla om Västerås i allmänhet och om företagande i synnerhet. Vi som ligger bakom den här sidan har själva genom åren startat och drivit flertalet företag – inom olika branscher – och haft Västerås som säte. Vi vet vad man ska tänka på, hur man ska använda närheten till Stockholm som en fördel och vad man ska undvika att göra.

Västerås är en stad som erbjuder unika möjligheter och som har exakt den storlek man behöver för att kunna ta nästa steg i den egna utvecklingen. Här kommer vi att gå djupare in på olika branscher – vilka företag finns och vad ska du som kund tänka på? – vilka framtida behov och utmaningar har man i Västerås och hur kan du som entreprenör hitta luckor att verka inom?

Vi kommer att ge tips och råd om allt detta och samtidigt så kommer vi även att vända oss till konsumenterna. Du som ska köpa en vara, en tjänst eller en produkt i Västerås kommer att få värdefull input i hur du ska tänka för att hitta rätt företag och leverantör. Vi kommer att skapa guider och ge allmänna tips om allt från hemstädning vidare till exempelvis installation av solpaneler. Vi står på både kundens och företagens sida. Välkommen!