LISTA: Här är Västerås hetaste bostäder just nu

Kulturhistoriskt hus med faluröda fasader lockade flest klick.

delningar

1. Lappgränd 1 & 3, Kyrkbacken, Västerås. Pris: 8 250 000 kronor.

"I hjärtat av Västerås och en av dess äldsta delar ligger Kyrkbacken ett stenkast från Stora torget där vi nu säljer - Kulturhistoriskt unikt boende med faluröda fasader i träpanel och timmer samt lertegeltak i gårdsmiljö med många tidstypiska detaljer", skriver mäklaren. Du kan läsa mer om bostaden här.

2. Vårbackegatan, Barkarö, Västerås. Pris: 4 590 000 kronor.

Foto: Hemverket.

" I bostaden finns 6 rum varav 4 sovrum och goda möjligheter finns att lägga till ytterligare ett sovrum på övre plan. Invändigt är det stilrena material och husets öppna planlösning inbjuder till lek och umgänge". Här kan du läsa mer om bostaden.

3. Rolighetsvägen 25, Harkie, Västerås. Pris: 2 995 000 kronor.

Foto: Notar.

"Nu har vi nöjet att presentera detta väldisponerade 1,5-planshus i natursköna Harkie. Huset produceras efter försäljning vilket innebär att Ni har möjlighet vara med och sätta prägel på huset och tillträde beräknas till ca 4 månader efter köp". Du kan läsa mer om bostaden här.

4. Gullkragegatan, Nordanby, Västerås. Pris: 2 850 000  kronor.

Foto: Notar.

"Enplans kedjehus i vinkel om fem rum och kök 126 kvm med mindre lättskött tomt i väster om 279 kvm. Huset ligger fint beläget mot allmänning i väster på populärt område. Här kan du läsa mer om bostaden.

5. Termometergatan, Talltorp, Västerås. Pris: 2 695 000 kronor.

Foto: Notar.

"Hjärtligt välkomna till detta trevliga radhus om 127 kvm attraktivt beläget på populära Talltorp med friköpt tomt. Här möts ni av välskötta ytskikt samt stora och öppna umgängesytor". Här kan du läsa mer om bostaden.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar